Knight Frank Luxury Investment Index rapporterar en ökning med 288% av värdet på samlarbilar under en tioårsperiod.

Investera i bilar

På Daytona Automobil specialiserar vi oss på att köpa och sälja hyper-, sport- och klassiska bilar i mångmiljonklassen. För vissa av våra kunder representerar dessa fantastiska fordon både en dröm och en lukrativ investering. 

Vi har tidigare sett goda avkastningar på dessa investeringar, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ till traditionella finansiella instrument som fastigheter, aktier och obligationer. Dessutom är det en rolig och engagerande investering där du inte bara ser siffror på en skärm utan kan njuta av den fysiska tillgången.

Marknadsinsikt

Att investera i bilar kräver både djupgående marknadsinsikt och förmågan att identifiera unika objekt. På Daytona Automobil har vi en förmågan att hitta unika bilar, exempelvis med låg mätarställning, speciella färgkombinationer och begränsade produktionskvantiteter. Vår dagliga kontakt med samlare, handlare och entusiaster världen över ger oss en unik insyn i marknadstrender och möjligheter.

Vi deltar regelbundet på prestigefyllda auktioner, evenemang och mässor globalt, vilket ger oss direkt tillgång till vissa bilar och möjligheten att nätverka med andra aktörer i branschen. Vår närvaro på dessa evenemang håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och insikterna, vilket direkt avspeglas i våra investeringsstrategier.

Erfarenhet

På Daytona Automobil kombinerar vi lång erfarenhet med en djup passion för unika bilar, vilket ger oss den fingertoppskänsla som krävs för att navigera denna unika marknad. Att investera i en bil skiljer sig avsevärt från traditionella tillgångar; det kräver en kombination av noggrann dataanalys och omfattande kunskap om bilarnas unika egenskaper.

Vår långa erfarenhet och vårt unika internationella nätverk ger oss tillgång till information som ofta är utom räckhåll för andra. Detta nätverk gör det möjligt för oss att få insikter om specifika bilar som annars inte skulle vara tillgängliga. Ibland avslöjar denna information negativa aspekter som kan avråda från ett köp, medan positiv information om en bils proveniens kan stärka dess värde och prisbild.

Vi har förmågan att identifiera de kritiska detaljerna som påverkar en bils marknadsvärde. Genom att kombinera detaljerad dataanalys med vår omfattande kunskap om bilar kan vi erbjuda våra kunder en oöverträffad service och hjälpa dem att göra välgrundade investeringsbeslut.

Vår metodiska och omfattande analysprocess säkerställer att varje investering är grundligt genomtänkt och strategiskt planerad. Med Daytona Automobil får kunderna inte bara tillgång till unika bilar, utan också en partner som engagerar sig i att maximera deras avkastning och minimera riskerna. Vi är här för att guida våra kunder genom hela investeringsprocessen, från val av bil till avyttring, med en noggrannhet och expertis.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Vi välkomnar våra kunder att kontakta oss för att boka ett möte där vi kan diskutera deras individuella behov och mål. Under mötet går vi igenom vilken typ av bil och investeringshorisont som skulle passa bäst för varje enskild kund. Därefter tar vi fram skräddarsydda prospekt med bilar som vi anser vara de mest passande och lovande för just den kunden. 

Choose your language